HUNDEMASSAGE – SUNDHED OG OMTANKE FOR DIN HUND

Nanna Kappel Lamberth - Eksamineret hundemassør

 

Din pasningsmulighed i Asnæs..

Når din hund bliver passet i VillaVOV, kommer den til at bo sammen med resten af familien. Den bliver aktiveret med leg eller luftning hver dag, og selvfølgelig bliver den lukket ud i haven, når den har lyst.

Hunden får lov til at hilse og være med, når der kommer gæster. Hvis den har lyst, har jeg naturligvis også tid til at kæle med den om aftenen, foran fjernsynet.

Medmindre andet er aftalt, bliver hunden fodret morgen og aften.

Din hund har selskab det meste af tiden, mens den passes hos VillaVOV.

VillaVOV ligger i Asnæs, en dejlig by med gode gåruter og meget tæt på hundeskov og strand, så der er rigelig mulighed for at din hund får snuset til en del oplevelser.

 

 

 

 

Når din hund skal passes i VillaVOV første gang 

Din hund skal være tryg ved at blive passet hos VillaVOV

Hvis det er første gang, jeg skal passe hunden, aftaler vi et besøg inden pasningen. Formålet med besøget er at få hilst på hinanden. Da jeg har to små børn, er det vigtigt at hunden kan omgås børn på en fornuftig måde, og roligt indgå i familien. Det er dog lige så vigtigt for dig som ejer, at få set stedet og danne dig et indtryk af , om vores hjem er et sted hunden vil finde sig til rette. Og så får din hund også en god mulighed for at stifte bekendtskab med huset, inden den skal passes.

Når vi har hilst, snuset, snakket og drukket en kop the/kaffe (...? ) er det vigtigt at du som ejer ikke føler at du står tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål. Så spørg endelig. Jeg vil, til mødet, bestræbe mig på, at have mand og børn hjemme, så du kan opleve dem sammen med din hund.

Jeg har god erfaring med, at det er rart for alle parter, at få lov at 'tænke over det' inden noget bliver besluttet. Derfor, laves den endelige aftale om pasning, efter mødet. Så ingen føler sig forpligtet til noget, blot fordi vi står overfor hinanden.

Er det første gang, din hund skal passes af andre …

… og skal du være væk i længere tid (5 dage eller mere), anbefaler jeg, at hunden bliver trænet i at være i hundepensionen VillaVOV

Det kan ske, ved at din hund kommer til en enkelt overnatning, senest en uges tid inden du tager af sted for alvor. På den måde undgår den at blive voldsomt stresset. Stressede hunde hyler, gør og bider ofte ting i stykker

 

 

 

Når din hund skal passes hos VillaVOV, skal du huske at medbringe

- hundens snor

- kurv/tæppe, hvor den plejer at opholde sig om natten

- mad (hvis du ikke har mad med, bedes du give mig besked på forhånd, så fodrer jeg din hund med dyrlægernes VetPro)

- hundens vaccinationspapirer samt telefonnummer på egen dyrlæge

- evt. medicin.

Du er velkommen til at medbringe:

- hundens legetøj

- godbidder.

 

 

OBS. Bliver du nødt til at springe fra en aftale om pasning , koster det 200 kr. frem til 4 dage før. Herefter koster det 400 kr. at aflyse, da jeg planlægger min hverdag efter at få din hund på besøg, og måske er jeg derfor nødt til at sige nej til at passe andre hunde.

 

Ekstra:

 

Ønsker du massage af din hund, mens den passes, kan dette også lade sig gøre, hundemassage er en nydelse for de fleste hunde – men for nogle hunde er massage en nødvendighed.

Hundemassage er til særlig stor gavn for ældre hunde med gigt, hunde, der arbejder meget i hverdagen, og hunde med et højt stressniveau.

Massage kan gøre din hund gladere, roligere, mere adræt og mindre stresset og aggressiv.

 

Har du to hunde? VillaVOV passer hund nr. to til halv pris!

 

 

NB! Jeg forbeholder mig retten til at sige nej tak til at tage din hund i pension, hvis jeg mener, den er for voldsom, stresset, usikker eller andet – uanset race. 

 

 

 

Synes du ikke at din hund drikker nok i varmen, så kan Oralade være et godt alternativ. Det kan købes på nettet og hos de fleste dyrlæger. Oralade indeholder elektrolytter og er med at til rehydrere din hund.